Beelab

Din virksomhed har naturligvis en forretningsmodel. Men hvornår har du sidst givet forretningsmodellen et serviceeftersyn ? Rystet posen og åbnet for helt andre muligheder for at trimme, forny eller erstatte den eksisterende forretningsmodel ?

På Skagen Uddannelsescenter hjælper vi virksomheder med at skabe forretningsmodeller i en tid, hvor produkter, efterspørgsel, produktionsmetoder, kommunikationsveje, distribution og regler er i konstant udvikling. En gennemgang af forretningsmodel kan være med til at udvikle og styrke din virksomhed samt finde nye måder, hvor der kan skabes værdi.

Hos Skagen Uddannelsescenter har vi et 6-kantet Beelab – i daglig tale kaldet Kuben. Kuben er et helt særligt rum, som symboliserer en forretningsmodels 7 dimensioner: Værdien, Brugere og kunder, Kompetencer, Netværksparternere, Værdikædefunktioner, Værdiformular samt den syvende dimension, som er relationerne. Denne dimension er placeret i midten, fordi relationerne holder sammen på det hele og får ting til at ske.

Vi viser jer, hvordan I kan arbejde med jeres virksomhed eller organisation på en let og systematisk måde, så I kan være fremsynede, dygtige og hurtige til at følge op på tidens muligheder og udfordringer. Uanset om I er begyndere eller avancerede eller om virksomheden er stor eller lille.

  • Alle værktøjer er forskningsbaserede
  • Vi ser på virksomhedens mange forretningsmodeller
  • Vi skaber fælles sprog for virksomhedens medarbejdere
  • Vi prioriterer visuelt arbejde højt
  • Vi skaber systematiske tænkemåder

Kuben er skabt til, at du sammen med dit team får lyst til at arbejde med forretningsmodeller. I Kuben skabes der rum til fordybelse, samtale og samarbejde. Her kan I udvikle jeres virksomhed og alle værktøjer er inden for rækkevidde. F.eks. er BeeBoardet integreret i væggen, der er smart-TV og der kan skrives på både bord og vægge. Bordet i midten viser forretningsmodellens struktur, og hjælper jer med at fastholde og forstå forretningsmodellens dimensioner. Efter udarbejdelse af forretningsmodel kan Skagen Uddannelsescenter tilbyde innovationsmodellen ”Multibusiness Model Innovation” som er udviklet af professor Peter Lindgren.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Jens Lundholm Pedersen

Mail: jlp@sucska.dk
Telefon +45 51598103