Privatlivspolitik

Skagen Uddannelsescenter er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger:

Skagen Uddannelsescenter, Kuttervej 13, 9990 Skagen

Telefon: 51 59 81 04 og mail sucska@sucska.dk

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren (DPO)

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Anvend samme kontaktdata som ovenfor.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde hvorpå vi behandler dine personoplysninger. Læs nærmere på www.datatilsynet.dk

Dine rettigheder

I henhold til databeskyttelsesforordningen har du visse rettigheder i forhold til behandling af oplysninger om dig.  Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, ligesom du har ret til at anmode om at få rettet urigtige oplysninger om dig og i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger.

Endelig har du ret til at anmode Skagen Uddannelsescenter om at modtage dine oplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Sådanne anmodninger skal fremsendes til Skagen Uddannelsescenters databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger kan du ligeledes kontakte Skagen Uddannelsescenters databeskyttelsesrådgiver.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Tjenester på sociale medier

Vores hjemmeside kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, LinkedIn, Google og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger.

Skagen Uddannelsescenter bemærker, at vi deler dataansvar med Facebook, LinkedIn mv., som vi anvender i erhvervsmæssige sammenhæng. Du skal derfor være opmærksom på, at Facebook, LinkedIn mv. kan registrere dine personoplysninger, når du anvender vores hjemmeside.

Ændring af denne privatlivspolitik

Privatlivspolitikken bliver løbende ændret, når der opstår behov herfor. Gældende er altid seneste version.

Senest opdateret den 22. november 2019.